Mechanikus tisztítás

Az általunk alkalmazott örvénysugaras technológia német szabadalom, használata ott 8 - 10 éves múltra tekint vissza. Berendezéseink segítségével lehetőség nyílik környezetbarát módon, vegyi anyag felhasználása nélkül homlokzatok, műemléképületek, szobrok (kő, bronz stb.) fémfelületek tisztítására, felújítására és restaurálására. Technológiánk alkalmas továbbá graffitik, falfirkák, falragaszok, plakátok gyors és hatékony eltávolítására festett, tégla és betonfalról, valamint natúr- és műkőről. A felületeken képződött szennyeződéseket rétegről - rétegre haladva tudjuk tisztítani, miközben az eredeti szín, felület nem károsodik. Bizonyos felületek esetén, mint pl. muanyag, üveg, festett fém csak a vegyszeres tisztítás lehetséges. Az általunk használt valamennyi vegyi anyag környezetbarát és biológiailag lebomló.

Berendezésünket az Állami Műemlékhelyreállítási és Restaurálási Központ tesztelte, és alkalmasnak ítélte műemlékek, homlokzatok, kövek tisztítására. A műemlékeken végzett tisztítási, helyreállítási munkáknál képzett restaurátorokkal együttműködve dolgozunk. - Minősítés megtekintése

Graffiti elleni védőbevonat
A graffiti eltávolítás mellett olyan felületvédelmet is tudunk biztosítani, amely egyszeres, illetve többszörös védelmet biztosít a védett felületnek. Az impregnált felületbe az újabb festék (firka) és egyéb környezeti (atmoszférikus), vegyi szennyezodések nem tudnak behatolni, így a védett felületet lényegesen könnyebben és olcsóbban lehet tisztítani, tisztán tartani. Az általunk használt védoszerek az igényekhez igazodóan egyszeres és/vagy többszörös (akár 100) védelmet biztosítanak.

Hidrofób és tartósító bevonat képzése
Tiszta, vagy tisztított felületre lehetőség van vízhatlanító kezelést alkalmazni, hogy védelmet nyújtsunk az eső és más vízhatás ellen. A kezelés megvédi, és egyben meggátolja az algák és mohák képződését. A felületen nem képez filmréteget, és teljesen beszívódik.

Szolgáltatásaink